2015 augusztus 04.

Úszó program: Selejtező összefoglaló

A mai előfutamok során is kitettek magukért úszóink, remek eredményt produkálva Hosszú Katinka és Cseh László kvalifikálta magát a délutáni középdöntőbe. Horváth Dávid egyéni csúcsot úszott. A versenyszámok reggel fél kilenctől kezdődtek, lássuk, hogyan szerepeltek magyarjaink.

Horváth Dávid: Az 50 méteres mellúszás ötödik előfutamában indult. 28,40 másodperces egyéni csúcsot úszva ugyan a második helyet szerezte meg futamában, de ez azonban kevésnek bizonyult a továbbjutáshoz.

Hosszú Katinka: A 200 méter gyors ötödik előfutamában állt rajthoz. 1 perc 56,32 másodperces idejével a második lett mind a futamában, mind pedig összesítésben. Így délután a középdöntőben folytatja.

Verrasztó Evelin: Szintén 200 gyorsban szerepelt, 2:00,72-es idejével összesítésben a 30. helyen végzett, így számára befejeződött ez a szám.

Cseh László: László a 200 méteres pillangó harmadik előfutamát nyerte meg, csodálatos 1 perc 53,71 másodperces idővel. Ezzel a legjobb eredményt elérve az első helyen jutott be a középdöntőbe.

Bernek Péter: A 800 méteres gyorsúszás negyedik futamában indult, 7 perc 59,56 másodperces idejével a kilencedik helyet szerezte meg. Összesítésben a 24. helyre ért oda.

Gyurta Gergely: Gergely is a 800 méter gyorsban állt rajthoz, 7 perc 58,70 másodperces ideje a kilencedik helyre volt elég. Minden egybevetve a 23. helyet szerezte meg, ezzel nem jutott tovább a döntőbe.

N.V. / vizipolo.huHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek