2014 november 07.

Újabb nagy “igazolás” : Bud Spencer is a Recco tagja

Lionel Messi után, most Bud Spencer is tagja lett a Pro Recco vízilabdacsapatának. A klub 85. születésnapján lepte meg az egykori vízilabdást, nem mellesleg filmcsillagot saját klubkártyájával.

bud spencer recco

Ahogy arról már beszámoltunk, Lionel Messi az idény elején kiváltotta a Pro Reccohoz klubkártyáját, stílszerűen mezszáma után a 1010-es számot kapta.

Most egy újabb nagy csillag csatlakozott az olasz vízilabda klub családjához. Bud Spencer a 85. születésnapja alkalmából ajándékba kapta a Recco vezetőségtől az 595-ös számú tagsági igazolványt. Carlo Pedersolitól nem áll messze az úszás és a vízilabda, hiszen 1950-ben ő volt az első olasz úszó, aki a 100 méter gyorsúszást egy percen belül teljesítette, és még ebben az évben Eb negyedik helyezést ért el az olasz vízilabda válogatottal, két évvel később pedig olasz bajnok lett a Lazióval.

Carlo Pedersoli, a mostani megtisztelő felkérést, így fogadta: Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy tagja lehetek a világ egyik legsikeresebb sportegyesületének. A sportpályafutásomból azok az emlékek, melyeket őrzök kitörölhetetlenek, főleg azokról a meccsekről, amelyeket a Ligúr kikötőben vívtunk.  Szeretném megköszönni a klubnak, hogy ilyen kedves ajándékkal lepett meg.

SZ. B.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek