2015 március 03.

Új vezetőedzője van a Jug Dubrovniknak

A hétvégi kiábrándító teljesítmény miatt, mikor a Jug csak döntetlent játszott a Radnicskivel a Regionális Ligában a vezetőség menesztette Miho Bobics vezetőedző, helyére pedig a Mladost trénere ült le.

vjekoslav Kobescsak sportcom

Edzőt buktatott az Eger holnapi Bl-ellenfele (Fotó: Sportcom.hr)

Ma bemutatták a Jug új trénerét, Vjekoslav Kobescsakot. A csapat vezetőségénél az idei hullámzó teljesítmény, valamint az előző fordulóban a Radnicski elleni 7-7-es döntetlen verhette ki a biztosítékot. Ezért menesztették Miho Bobicsot, aki alig egy évet ülhetett a Dubrovnik kispadján. 2014 március közepén váltotta Veszelin Gyuhót, akit a Barceloneta elleni BL fiaskó buktatott meg.

Az új edző játékosként részt vett három olimpián is (1996, 2000, 2004) ezek közül a legemlékezetesebb számára az atlantai, ahol bronzérmet szerzett a horvát válogatottal. Pályafutása befejeztével edzőnek állt. A 2010/2011-es szezontól kedve a Mladost vezetőedzője lett, egészen eddig. Tavaly eljutott a csapattal az Euro-Kupa fináléjáig is, ahol a Szpartak Volgográd megálljt parancsolt az együttesnek. A megüresedett Mladost Zágreb vezetőedzői posztját Hrvoje Hrestak vette át.

Kobescsaknak rögtön bizonyítania kell, hiszen holnap már Bajnokok Ligája fordulót játszanak a Rijeka ellen.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek