2015 január 30.

Új támogatóra lelt az MVLSZ!

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Vízilabda Szövetség és a Huawei. A két fél közötti kontraktus a riói olimpiáig szól.

huawei-mvlsz03

(Fotó: vizipolo.hu)

A szerződést sajtótájékoztató keretében írta alá Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, és Fred Wang, a Huawei nemzetközi informatikai vállalatóriás fogyasztói üzletágának magyarországi vezetője.

A megállapodás mindkét fél számára előnyös. Kemény Dénes elmondta: “Az MVLSZ elnökeként, mint aki a sportág iránti felelősségén kívül a nemzeti válogatottak felkészülésének és a világversenyeken való indulásának finanszírozásáért is felelős, nagyon boldog vagyok, hogy a kölcsönös előnyök reményében egy újabb világcéggel sikerült megállapodnunk. A magyar vízilabda tradicionálisan világhírű, ezért szívesen kötjük össze nevünket egy dinamikusan fejlődő nemzetközi informatikai céggel, egy olyan vállalkozással, amely Magyarországon sok ezer embernek ad munkát, jelentősen hozzájárulva ezzel a GDP-hez” – majd kiemelte – Az idei nyolc világverseny menedzselése nem kis anyagi erőfeszítést jelent a szövetségnek, ezért is köszönet a megállapodásért.
A kínai fél hangsúlyozta, hogy ez az első ilyen jellegű együttműködési szerződésük Magyarországon, és a Huawei számára öröm, hogy az egyik legsikeresebb magyar sportágat támogathatja.

huawei-mvlsz01

(Fotó: vizipolo.hu)

A Huawei a „Make it possible” („Tedd lehetségessé”) márkaüzenet felépítésének érdekében kezdett nemzetközi szinten intenzív sportszponzorációs tevékenységbe még 2014-ben. Többek között olyan csapatokat is támogat a cég, mint az AC Milan, az Arsenal, az Ajax, az Atlético de Madrid, a Paris Saint-Germain és a Borussia Dortmund labdarúgó csapatai, és mostmár az MVLSZ-t is.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek