2016 november 21.

Új rekordere van a férfi Ob I-nek!

Idén még láthatjuk, de jövőre már valószínűleg nem.
tibapeter01

Tiba Péter rekordot döntött. Több mint 616 Ob I-es bajnokin szállt vízbe az UVSE játékosa, – az egykori junior világbajnok, ötszörös magyar bajnok – ezzel pedig megelőzte Ürögi Zsoltot.

Nem figyeltem erre. – válaszolta a 41 éves játékos a Digi Sport Reggeli Startban arra a kérdésre, hogy számolta-e a rekordhoz szükséges mérkőzések számát. Nem számoltam, a múltkor is, mikor itt voltam meglepetésként ért. Idén nyáron, mikor vége lett a bajnokságnak Németh Zsolt (az UVSE vezetőedzője – a szerk. megjegyzése) kérdezte tőlem, hogy tervezem a jövőt? Mondtam, hogy az a pár mérkőzés érdekelne, ami a rekordhoz szükséges. Ő pedig mondta, hogy szeretné, ha ezt a szezont végigjátszanám. Az edzések nagyon nehezen mennek, 3-4 szokott összejönni hetente. A mérkőzéseket viszont élvezem. Az a gyorsaság, meg az a lendület, már nincs meg. Fejben azért az ember lényegesen előrébb jár, szerencsére, ezáltal tud kompenzálni. A legnagyobb probléma az, hogy fejben tudom mit kellene csinálni, de már fizikailag nem nagyon sikerül. Ez kicsikét visszaveti az ember lelkesedését.” – mondta Tiba.

A rekorder már nem nagyon tervez az idei szezonnál tovább, aki azt bánja, hogy nem igazolt külföldre egy kicsit a pályafutása során.

A teljes beszélgetés:Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek