2016 február 06.

Új elnök a Reccónál!

Tavaly vonult vissza az egykori olasz válogatott kiválóság, és rögtön volt klubja, a Recco általános igazgatója lett, most a klub elnökének nevezték ki.

maurizio felugo02

A Recco elnöke lett Felugo (fotó: genovapost.com)

Struktúrális átalakítást hajtottak végre a Reccónál, és a Spezia futball csapatánál, – mindkét klubot Gabriele Volpi üzeletember tulajdonolja- . Teljes irányítói szerepköröket “alakítottak át”, így Maurizio Felugo, aki tavaly nyáron fejezte be karrierját és rögtön megkapta a Recconál az általános igazgatói széket, most kinevezték a csapat elnökének – adta hírül a csapat hivatalos oldala. Természetesen lesznek segítői, marad a klub legendája, Eraldo Pizzo az alelnöki székben valamint továbbra is tanácsadói szerepköröket fognak ellátni többen a csapatnál.

Természetesen Felugo nagy megtiszteltetésnek nevezte a kinevezését, és boldog, hogy segíthet a klubon. Az egykori klasszis a válogatottban 369-szer szerepelt, ezalatt egy vb arany (2011), két Eb és két világliga ezüstöt nyert valamint a londoni olimpián második lett a csapattal. Legnagyobb klub sikereit a Reccóval érte el. Tízszeres olasz bajnok, nyolcszoros olasz kupagyőztes, hatszoros Euroliga valamint Bajnokok Ligája győztes lett a csapat tagjaként.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek