2016 szeptember 15.

Új edzővel erősített az OSC

Tavaly még a női Ob I-es Szentes csapatának volt trénere, de másodedzőként részese volt az Európa-bajnok női válogatott sikerének is. Most új szerepkörben mutatkozik be a neves edző. 

szentes noi01

Azt már korábban lehetett tudni, hogy Tóth László és a Szentes női vízilabda csapatának útjai elválnak. A tréner 2014-ben a csúcsra vezette az együttest, ekkor bajnok lett az együttessel. Most azt is lehet már tudni, hogy hol folytatja a tréner. Az OSC férfi Ob I/B-s csapatát fogja edzeni, mellette pedig felel majd az utánpótlásért.

A neves szakember nem szakad el teljesen a női vonaltól, hiszen “tervei szerint” marad a női Eb-győztes és olimpiai negyedik helyezett válogatott másodedzője is.

Tóth László a váltás okairól: A Szentes együttesével és leginkább a vezetőséggel nem tudtuk már összeegyeztetni az elképzeléseinket, úgy fogalmaznék, hogy „elfogyott a levegő”. A női csapatból a nyáron 5-6 meghatározó játékos igazolt el, az egykori bajnok együttesből mindössze két lány van a keretben. Hogy mi vár a csapatra az új szezonban, nem akarok tippelni, de remélem, hogy helyt állnak a bajnokságban. – mondta a dfve.eu-nak, majd így folytatta – Én az új idényt már az OSC együttesével kezdtem el. Az OBI/B-s férfi csapattal dolgozom és a fiú utánpótlásért felelek. Nagyon élvezem az új szerepkört és jól érzem magam az új környezetben is. A női válogatottal pedig még vannak terveim, hiszen Bíró Attila szerződése még a vb-ig él, így remélem, hogy továbbra is együtt dolgozhatunk az újabb sikerekért. “

Az Ob I/B küzdelmei szeptember 24-én kezdődnek. Az OSC – az új trénerrel a kispadon – az ASI-t látják vendégül.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek