2016 július 24.

Új csapatot építhet a Partizán Belgrád

Szeptembertől megújulhat a belgrádi alakulat.

partizan vujasinovics

Mint többször is hírt adtunk róla, a Partizán Belgrád is nehéz helyzetben van, (ahogy a Crvena Zvezda és a Radnicki Kragujevác is). Először a vezetőedző hagyta el a csapatot, Vladimir Vujasinovics a Reccótól kapott egy visszautasíthatlan ajánlatot, majd a játékosok is tovább álltak.

Dimitris Tikas (Vouliagmeni), Gavril Subotics (Posillipo), Nemanja Vico (Vouliagmeni), Danilo Adzics (Primorac), és mint nemrég megírtuk, Drasko Gogov is Pécsen folytatja. Nikola Jaksics Dubrovnikba, míg Dimitrij Risticsevics (kapus) Franciaországba csábítják.

Most az is biztossá vált, hogy Nikola Dedovics és Lukas Gilen is elszerződik, hiszen mindkettő a német Spandauban fog szeptembertől vízilabdázni.

Mint látszik, a következő idényre teljesen kicserélődik az alakulat, hiszen kilenc játékost kell pótolni a nem is olyan régen kinevezett 30 éves (!) Zoran Milenkovicsnak. Nagy kérdés, hogy a következő szezonban mire lesz képes a belgrádi alakulat, mely csapat 2011-ben még Európa tetején állt, hiszen ekkor hódította el az Euroliga serleget.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek