2016 szeptember 04.

Új csapatot épít a Partizán Belgrád

Az egykori BL-győztes együttes fiatalokkal teletűzdelve kezdi meg az idényt. Új edző mellé, új játékosok is érkeznek…

partizan vujasinovics

Teljesen új csapattal száll vízbe a Partizán

Mint már többször is beszámoltunk róla, a Partizán ismét új csapatot épít, hiszen a vezetőedző – Vladimir Vujasinovics – és több játékos – kilenc – is elszerződött.

Miután kiderült, hogy Zoran Milenkovics irányítja majd az együttest, elkezdett körvonalazódni a csapat is. Biztos, hogy a világkupa-győztes Lazar Dobozanovics lesz az elsőszámú kapus. A Kragujeváctól érkezett még Nebojsa Toholj, aki junior világbajnok volt. Aleksandar Andrejevics, Mihajl Repanovics és Filip Jankovics is csatlakozik a csapathoz. Sőt, Nikola Japundzics, Filip Bakics és Nikola Radulovics is a Partizán kötelékében fog szeptembertől játszani, utóbbi játékosok a Crvena Zvezdától érkeznek.

Mint látható a csapat a tavalyi együtteshez képest gyengébb. A csapat tehetsége, – 19 éves – a világ, és Európa-bajnok valamint olimpiai-bajnok Nikola Jaksics vélhetően a Jug Dubrovnikban folytatja. Érdekesség, hogy ő volt az egyetlen játékos, aki otthon szerepelt az ötkarikás-győztes együttesből.

Kíváncsian várjuk, hogy az újjáalakult Partizán, hogyan fogja felvenni a BL-főtáblán a nagyokkal a küzdelmet.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek