2015 február 04.

Tóth Márton: A vízilabdázásról és a főzésről

A Digi Sport Reggeli Startjának vendége volt Tóth Márton. A Szolnok játékosa a tegnapi rangadó mellett a főzőtudásáról is faggadták a műsorban. Eb ezüstérmesünk többek között, azt is elárulta, min változtatott 2013 után…

Toth Marci012

A beszélgetés elején a tegnapi rangadóról esett pár szó: “Egyrészt csalódottak vagyunk, mert szerettünk volna hibátlan teljesítménnyel megnyerni az alapszakaszt, ugyanakkor ezzel a döntetlennel valószínű megnyertük, szóval örülhetünk is egyben. Igazságos döntetlen született” – mondta Tóth Marci. majd a bajnokság színvonaláról: “Szerintem igen, ez a világ legjobb bajnoksága. Benedek Tibor azt mondta, az határozza meg egy bajnokság erejét, hogy a nemzetközi kupában hogy szerepelnek az élcsapatok. Az Eger azt hiszem, második, mi pontazonossággal második-harmadikak vagyunk, ennél több nem kell bizonyítékként. Erős mezőny alakult ki, a Honvéd, az OSC, a Fradi is ott van, a rájátszás nagyon izgalmas lesz”.

Legvégül pedig vízilabdázónk főzőtudásáról esett pár szó: Mindig is tudatosan étkeztem, de talán akkor, amikor nem kerültem be a világbajnoki csapatba, jött bennem egy váltáskényszer. Elhatároztam, egy dologban még előre kell lépni, ez pedig a táplálkozás. 2013 szeptembere óta egy dietetikus segítségével elkezdtem tudatosabban étkezni.”

Hogy még mit mondott, kiderül a videóból:

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek