2014 szeptember 15.

Tóth Márton a Konyhafőnökben

Universiade-győztesünk, nem mellesleg Európa-bajnoki és Világliga ezüstérmesünk az RTL Klub Konyhafőnök című műsorában próbálja ki magát a héten.Toth Marci szakacs
Tóth Márton reméljük egész héten át, főz az RTL Klub Konyhafőnök című műsorában.

„Nagyon egyszerű: fogtam magam, és jelentkeztem az interneten a műsorra. Beszélgettem erről a csapattársakkal is, akik buzdítottak, hogy próbáljam meg. Egy megkötésem volt, saját magammal szemben: hogy nem menjen a sport rovására az ottani szereplés” – mondta Tóth Márton.

„Elég hamar elköltöztem otthonról, ez sok mindent jelent, az ember elkezd önállóan gondolkodni. Mellesleg igen nagy családból származom, rengeteg születésnapi, névnapi ebéden, vacsorán estem át, és mindig lestem édesanyámat, nővéremet, mit ügyeskednek. Amikor pedig Nápolyban és Máltán játszottam, figyeltem a helyi gasztronómiát”.

„A Youtube-on látható főzőcskézéseket és a gasztrotévék adásait figyelgettem. A főzés szeretete lendületet adhat az embernek a konyhában, és szeretek is játszani az ízekkel. Minden receptet alaposan átnézek, és szeretem vizuálisan is megnézni, mit főzök majd meg. Aztán azt próbálom lemásolni. Az utóbbi időben azért már én is adok hozzá valami pluszt” – teszi hozzá a Szolnok pólósa az mvlsz.hu-nak.

Fotó: RTL KlubHozzászólás jelenleg nem lehetséges.