2017 október 06.

Több változással indult az YBL számára a férfi OB I/b-s szezon

Nemcsak a játékosállományban történt változás a klubnál.

ybl2

Évekig volt a MOM Sport az YBL otthona, azonban a 2017/2018-as szezonban már a III. kerületben kezdte a csapat, nemcsak a pálya, valamint játékosfronton, de az edző személyes is módosult a csapatnál, hiszen Zoufal Norbert lett a tréner.

A fenőtt csapat életében a nyár folyamán sok változás történt. A MOMSport uszodája helyett a III.Kerület TVE újonnan épült uszodájába kerültek át az edzések. A felnőtt csapat vezetésével a tavasszal ideiglenesen megbízott dr. Szilágyi Kristóf helyét Zoufal Norbert vette át. – áll a csapat facebook oldalán.

Ami az átigazolásokat illeti, ezeket lehet tudni a közösségi oldalról: A csapatban nagy volt a játékos mozgás is, Major Zoltán (Nagykanizsa), Csurgó Milán (CN Poblenou) , Necz Ádám (Alfa SC) távoztak, továbbá Jávor Dániel az ősszel tanulmányai miatt nem tud a csapat rendelkezésére állni. Az érkezők oldalán köszönthetjük Mészáros Eriket (Tatabánya), Garádi Andrást (Neptun VSC) Dorogi Balázst (Neptun VSC).

Az YBL a férfi Ob I/b rajtán a Dunakanyart verte, a következő meccset pedig az Alfa SC ellen vívja majd a gárda a hétvégén.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek