2016 szeptember 20.

Több uszoda is bezár Budapesten

A felújítások miatt a Komjádi, és a Hajós is bezár a közeljövőben.komjadi uszoda
Még nem tudni pontosan mikor, de a közeljövőben rekonstrukciós munkálatok miatt bezár a Komjádi és a Hajós uszoda is a fővárosban. – áll az Inforadio-n.

Fürjes Balázs a kiemelt fővárosi beruházások kormánybiztosa az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta, várhatóan október és május között végzik el a Komjádi rekonstrukcióját. A kivitelező kiválasztása még zajlik. „Jó alaposan, kívül-belül: a belső medencéket, az öltözőket, a technikai létesítményeket, a gépészetet, és a külső medencetereket is felújítjuk. Erre október és május között sor fog kerülni a Komjádi esetében”

Az NSK közölte, hogy a Hajós Alfréd Sportuszoda felújítása szintén ütemezetten valósul meg, a munkakezdés pontos dátuma a közbeszerzési eljárás lezárását követően válik véglegessé.

A Margitszigeten nemcsak a Hajós Alfréd Uszoda felújítása, hanem az ott zajló csatornázási munkálatok is gondokat okoznak. Kemény Dénes, a magyar vízilabda szövetség elnöke szerint a felújítások komoly problémát okoznak majd az egyesületek életében.

Az elmúlt hetekben a kivitelező Market Építő Zrt. közölte, hogy két-három hónappal a tervezett határidő előtt elkészülhet a Dagály Úszóaréna. Ezt megerősítette Fürjes Balázs, a kiemelt fővárosi beruházások kormánybiztosa.

„Talán ma már kijelenthető, hogy hónapokkal az eredeti határidő előtt be tudjuk fejezni, és a tavasz beállta előtt át tudjuk adni az uszodát” – mondta az Arénában.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek