2015 szeptember 11.

Tiszta a lelkiismeretem – mondta az általa vezetett meccsekre fogadott bíró

Megszólalt az a játékvezető, aki kilenc meccsre fogadott az elmúlt szezonban, amiket ő vezetett. A játékért és nem a pénzért tette – mondta a Nemzeti Sportnak, de belátta, hibázott.

általanos kép0123

Pár napja, mint mi is beszámoltunk róla, Horváth Csaba játékvezető az általa vezetett meccskből, kilenc találkozóra fogadott. A Magyar Vízilabda Szövetség azonnal fegyelmi eljárást indított a bíró ellen.

Most a Nemzeti Sport megszólaltatta a játékvezetőt.: „Nehogy azt higgye bárki, hogy nagy tétet raktam fel, nem olyan helyzet volt, mintha a Barcelona játszana focimeccset a Piripóccsal, és az utóbbinak ítélnék huszonhárom tizenegyest. Ha agyonütnek, akkor sem tudom megmondani, miért tettem. De igen, én fogadtam az internetes oldalon, bár hozzátenném, lottóra például többet költöttem. Hibáztam, ez mindenekfelett áll, nem akarom magam felmenteni” – nyilatkozta Horváth Csaba a Nemzeti Sportnak.

„Százszázalékosan tiszta a lelkiismeretem, nem csaltam, nem befolyásoltam a meccsek végeredményét, és bár tudom, úgysem hiszik el, én sem tenném, de még azt sem tudom, pontosan mekkora tétekkel fogadtam. Az egész oldalra húszezer forintot töltöttem fel, volt, ahol buktam, ne gondolják, hogy milliókról van szó. Nagy butaság volt, hibáztam, azonban ebben az időszakban és korábban se vezettem félre mérkőzést. Amikor aláírtam másfél hete a szerencsejátékkal kapcsolatos nyilatkozatot, meg sem fordult a fejemben, hogy ez lesz a történet vége.” – fejezte be Horváth.

A bírók főnöke, Molnár Tamás hozátette, szeretnék most elfójtani az ügyet. Elképzelhetőnek tartja, ha Horváth Csaba nem működik együtt az eljárás során, akár soha többet nem vezethet mérkőzést.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek