2015 december 02.

Theodorosz Vlahosz: Lenyűgöző győzelem volt

A görög kapitány nem fukarkodott a szavakkal a tegnap ellenünk megnyert világliga mérkőzés után.

gorog csapat01

Egyre jobb ez a görög válogatott. Tegnap négy góllal legyőzte a Benedek-csapatot a világliga harmadik játéknapján. A mérkőzés után a hellének természetesen nagyon elégedetten értékeltek.
Thodorosz Vlahosz, a görögök kapitánya a mérkőzés után: Ez egy lenyűgöző és meggyőző győzelem volt. Nagyon erős ellenfelet sikerült megvernünk. Teljesen meg vagyok elégedve a játékosaim teljesítményével. A patraszi hangulat és a közönség is minden dicséretet megérdemel. Szeretném, ha itt játszanánk a következő világliga mérkőzésünket is. – értékelt a szakvezető a szövetség honlapján.

Krisztodulosz Kolomvosz, a görögök játékosa: Nagyon jól és ügyesen játszottunk egy erős ellenfél ellen. Nem volt könnyű jűtszani a magyar csapat ellen. Szeretném megköszönni a közönség támogatását. Számomr mindig különleges pillanat, itt játszani Patrsszban.

Emlékeztető:

Férfi világliga, harmadik forduló:

Görögország-Magyarország 12-8 (2-0, 5-3, 3-4, 2-1)
Gólszerzők: Vlachopoulosz 3, Fountoulisz 2, Gennidounniasz 3, Mourikisz 2, Mylonakisz, Gounasz, ill. Vámos 2, Hosnyánszky 1, Bátori 1, Erdélyi 1, Manhercz K. 1, Salamon 1, Mezei 1Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek