2016 július 14.

Tempesti utazhat Rióba

Az olaszok kapusa zöld utat kapott szemműtéte után, így utazhat Rióba.

stefano tempesti maszk01

Mint ismeretes a Recco klasszisa kihagyta a BL Final Six-et, és az olasz válogatottal sem utazhatott a Világliga Szuperdöntőjére, hiszen június elején szemműtéten esett át. Tempesti egy hete kezdhette újra az edzéseket, mint megírtuk nem hétköznapi maszkban.

Jól halad a hálóőr felépülése, most az orvosok is áldásukat adták az olimpiai részvételre, így ott lehet Rióba. Már tegnap elutazott a szerbiai felkészülési torna helyszínére, ahol csatlakozik a válogatotthoz.

A felkészülési torna után, július 18. és 27. között az ausztrálokkal és a szerbekkel kétkapuznak a taljánok. A hónap végén egy barátságos mérkőzést is játszanak Dejan Szavics csapatával, majd utaznak Rióba.

Az olaszok bő kerete a bori tornára:

Marco Del Lungo, Alessandro Nora, Christian Presciutti, Nicholas Presciutti (Brescia), Tommaso Busilacchi (Debrecen), Alessandro Velotto (Canottieri Napoli), Valentino Gallo, Niccolò Gitto (Bpm Sport Management), Vincenzo Renzuto (Robertozeno Posillipo), Goran Volarevic, Stefano Tempesti, Andrea Fondelli, Michael Bodegas, Francesco Di Fulvio, Pietro Figlioli (Pro Recco).Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek