2015 október 30.

Tempesti Budapesten is ünnepelne, a hatodikat

Az olaszok ikonja a hatodik BL címére hajt az idei szezonban. A Recco kapusa szerint minden adott, hogy tavasszal Budapesten ünnepeljen, hiszen a tavalyinál erősebbnek vallja a csapatot.Stefano Tempesti

A Bajnokok Ligája első fordulójában parádés teljesítménnyel múlta felül a Galatasaryt a Recco, 15-4-re. Stefano Tempesti a wpdworld-com-nak adott interjúban úgy véli, minden adott, hogy duplázzanak a legrangosabb európai kapaporondon.

Bízom benne, hogy igazuk lesz, akik azt mondják, hogy favoritok vagyunk a BL-ben. Versenyképesek vagyunk, ahogy tavaly is azok voltunk. A lényeg, hogy: Szívvel, lélekkel és verejtékkel küzdjünk. Néha erősebbek voltunk, még néha gyengébbek mint máskor. Az biztos, mi egy teljes csapat vagyunk. A hálőr a három újonc (Sukno, Bodegas és Madics) beilleszkedését a következőképp látja: Technikai szempontból nem leptek meg. Fantasztikus játékosok. Emberileg egy jó visszaigazolás volt, hogy kivételes személyiségek, alázatosak és képesek áldozatokat hozni a csapattársaikért. Hogy mit vár a Bajnokok Ligája Final Six-től? – Ez egy nagy show lesz, remélem minél több néző lesz kiváncsi, és ismét aranyéremet ünnepelhetünk. 

A Recco november 11-én hazai pályán a Partizánt fogadja, majd 28-án az OSC-hez látogat.

 

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek