2014 július 24.

Szurkolj élőben vízilabda-válogatottainknak a villamoson!

A szurkolók támogatása rengeteg erőt ad a férfi és női vízilabda válogatottnak, akik biztos léptekkel haladnak a döntő felé. Szurkolni nem csak a helyszínen tudunk, hiszen a mérkőzéseket megtekinthetjük utazás közben a szurkolói villamoson is, ahol számos játék, vetélkedő is vár az utasokra.

szurkoloi villamos01
Július 24-től utazzunk, szurkoljunk és játszunk az 61-es vonalán közlekedő szurkolói villamoson.

A teljes ország vízilabda lázban ég, hiszen férfi és női vízilabda-válogatottunk is sikeresen veszi az akadályokat a Budapesten megrendezésre kerülő Vízilabda Európa-bajnokságon. Az igazi izgalmak azonban csak most következnek, hiszen a negyed- és elődöntő, majd a döntő vár a csapatokra. A kizárólag az Európa-bajnokság tiszteletére kivitelezett szurkolói villamoson nem csak a közvetítéseket nézhetik meg az utasok, de a meghatározott időszakokban különböző játékok is lesznek számos nyereményért.
Az utasok műsorvezető segítségével kvíz kérdésekre válaszolhatnak, illetve játékos vetélkedőkben vehetnek részt utazás közben, a 61-es villamos útvonalán, az alábbi napokon a magyar érdekeltségű mérkőzések alatt:

2014. július 24-én, csütörtökön
2014. július 25-én, pénteken
2014. július 26-án, szombaton és
2014. július 27-én, vasárnap.

A szurkolói villamos július 21-e és 27-e között a 61-es villamos vonalán, Hűvösvölgy és Móricz Zsigmond körtér között közlekedik.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.