2014 november 12.

Szolnokon minden szép, de az OSC-nél sem dől össze a világ – edzői értékelések

A Szolnok a mai visszavágón két góllal nyert az OSC ellen és a BL főtáblára került.  A hazaiak mestere, Cseh Sándor természetesen nagyon örült a továbbjutásnak, még Vincze Balázs a vereség ellenére pozitívumokat emelt ki. Edzői nyilatkozatok a vizipolo.hu-nak.

szolnok01

A Szolnok két góllal nyert hazai pályán az OSC ellen, így továbbment a BL-ben. A mérkőzés után az edzők értékelték a látottakat.

Cseh Sándor, a Szolnok edzője: “Nagyon örülünk a továbbjutásnak. A Szolnokkal kapcsolatban minden olyan szépnek tűnik, gondolok itt arra, hogy sokan azt mondják ez egy világválogatott és kötelező volt most a továbbjutás. A hétköznapokban mi ugyanúgy küzdünk ,hajtunk az edzéseken, tehát nálunk sem jön csak úgy a siker. – a jövőről pedig eképp nyilatkozott röviden – A főtáblán vagyunk, ahol jó esélyünk van a Final Six-be kerülésre.”

Vincze Balázs, az OSC trénere: “A Szolnok nagyon erős, ezt tudtuk, most újfent bebizonyította. Eddig tíz Bajnokok Ligája meccset játszottunk, ez volt az első vereségünk. Amikor kikapott a Szolnok a Kragujeváctól éreztem, hogy ebből lesznek gondjaink.”

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek