2016 szeptember 05.

Szolnokon a BL csoportgyőzelem a cél

Nemrég sorsoltak a Bajnokok Ligájában. A szolnokiak mestere, Cseh Sándor bizakodó, és csoportgyőzelemre törne. 

cseh_n

Mint ismeretes a Szolnok idén a Final Six házigazdája lesz, így gyakorlatilag rendező jogán ott van a hatos döntőben. Cseh Sándor azonban megnyerné a főtábla csoportját.

“Jó dolog, hogy biztos résztvevői vagyunk a budapesti Final-Sixnek – kezdte a szakember. – Az viszont nem mindegy, hogy a főtáblán hányadik helyen végzünk csoportunkban. Már csak azért is, mert az első hely elődöntőt jelent a hatos fináléban, míg a másodiknak és a harmadiknak előbb a negyeddöntőben kell játszania. Az is jó dolog, hogy a címvédő horvát Jug Dubrovnikot, az olasz Pro Reccot és a Barceloneta csapatát elkerültük. Kedvezőnek tűnik a csoportbeosztás, de az is tudnivaló, hogy az Olimpiakosz Pireusz a mezőny egyik legerősebb csapata, az elmúlt évad elődöntőjében épp tőlük kaptunk ki, és egy pillanatig sem becsülhetjük le a francia Nizza és a német Spandau legénységét sem. Azt sem tudjuk még, hogy a selejtezőkből, mely két együttes csatlakozik csoportunkhoz. Akár mindkét magyar csapat – Eger, OSC – csoport ellenfelünk lehet a november 30-án kezdődő főtábla találkozóin. fejezte be a csapat weboldalának.

A Bajnokok Ligájának főtáblája:

A-CSOPORT: Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP, Olympiakosz (görög), Spandau 04 (német), Nice (francia), a selejtezőből feljutó két csapat

B-CSOPORT: Jug Dubrovnik (horvát), Pro Recco (olasz), CNA Barceloneta (spanyol), Partizan Belgrád (szerb), a selejtezőből feljutó két csapatHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek