2020 május 12.

Szívszorítóan búcsúzott a görög klasszis az egri klubtól

Levélben köszönte meg mindenkinek, hogy a csapat tagja lehetett.

Mint ismeretes, az Eger szélnek eresztette játékosait, miután az Egri Vízilabda Kft. fizetésképtelenné vált. A hevesi klub légiósa, Angelos Vlachopoulos így búcsúzott:

“Három hihetetlen év után sajnos eljött a búcsú ideje, amellyel együtt egy hatalmas köszönettel tartozom az összes csapattársamnak, edzőmnek, és a szurkolóinknak. Köszönet mindazért, amit együtt éltünk át! Biztosíthatlak titeket, hogy mindannyian különleges helyet foglaltok el a szívemben.

A legnagyobb köszönettel azonban Norbinak tartozom azért a hitért, amit felém tanúsított, mindenért, amit értem tett az edzés terén, de legfőképpen emberként és barátként!

Végül, de nem utolsósorban, csak azt szeretném még megemlíteni, hogy egy ilyen nagy klub számára óriási szégyen, ha az összeomlását tapasztalja meg, másfél évvel egy adott személy érkezése után. Nagy szégyen, hogy ilyen emberek vannak ebben a nagyszerű sportágban!”

– fejezte be a klasszis Instagram oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

It’s been three incredible years and unfortunately the time has come to say goodbye, along with a big ‘thank you’ to all my teammates, coaches, and fans of the team… Thank you for everything we experienced! Be assured that you all have a special place in my heart! The biggest ‘thank you’ though, belongs to you Norbi, for the faith you showed in me, everything you have done for me in terms of coaching, but most of all as a person, and a friend! Last but not least, i would just like to mention that it is a huge shame for such a big club to experience such a collapse after the coming of a specific person in such a short notice of 1,5 year… It is a big shame, this kind of people being around in such a great sport!

Aggelos Vlachopoulos (@aggelosvlachopoulos) által megosztott bejegyzés,Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek