2014 november 15.

Szivós Márton: “Már a Barceloneta elleni meccs jár a fejünkben”

Rövid időn belül harmadszor találkozott egymással az Eger és a Vasas, a két kupamérkőzés után a 7. forduló nyitótalálkozóján, pénteken este a Komjádi uszodában. A bajnok harmadszorra is felülmúlta a fiatal angyalföldi együttest, ezúttal 12-6-ra. Az egriek egyik legjobbja a három gólt szerző Szivós Márton volt, vele beszélgetett a vizipolo.hu.

IMG_8911

Az egriek nyolcasa (fent) megint vezére volt csapatának (Fotó: Vizipolo.hu/Timár Petra)

– Az első két negyedben kicsit dekoncentráltak voltunk – kezdte értékelését Szivós Márton. – A lőtt gólok számával elégedett vagyok, azzal nem volt baj. Aztán ahogy lassan összeálltunk hátul, és jobban figyeltünk a védekezésre, már nem volt kérdéses, hogy megnyerjük a mérkőzést.

 – Mi volt a különbség a kupameccsekhez képest?

Nehéz egymás után háromszor játszani ugyanazzal az ellenféllel, még akkor is, ha mindenki tisztában van azzal, jelenleg az Eger jobb csapat, mint a Vasas. De nehéz újra és újra felpörögni, függetlenül attól, hogy éppen milyen tétért szállunk vízbe. Örülök neki, hogy háromszor sikerült elvernünk ezt a fiatal Vasast, amely azért szerintem még sok kellemetlenséget fog okozni mindenkinek.

IMG_8884

– Lassan kezd összeérni és a tavalyi szezon remek formáját mutatni az Eger.

– A bajnokságban jól állunk, de természetesen a tavasz lesz majd a fontos. Most már inkább a Barceloneta elleni Bajnokok Ligája mérkőzés jár a fejünkben, két hét múlva idegenben igyekszünk helyt állni a címvédővel szemben. Sajnos még mindig van hiányzónk (Biros Péter továbbra is sérült – a szerk.), bízom benne, Barcelonába már teljes csapat mehet.

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek