2015 augusztus 12.

Szinkronúszás: Szép magyar eredmények a Mediterranean Cup-on!

Magyar szempontból mindenképp jól sikerült a Mediterranean Cup. A mieink kitettek magukért a hétvégén Ostiában.


Szinkron Mediteranean cup

Hatalmas mezőny, remek helyszín és szervezés valamint szép magyar sikerek. Röviden így foglalható össze a Mediteranean Cup.

A magyar küldöttség igen nagy számban képviseltette magát, nem utolsósorban minden versenyszámban megmérettetek versenyzőink. Kötelező gyakorlatban igen előkelő helyezést ért el Szabó Veronka, hiszen a 11. helyen végzett, 76.200 ponttal. Hozzá kell tenni, hogy helyezése azért is figyelemreméltó, mert 242-en indultak el. Szóló versenyben pedig a 13. helyezést ért el a magyar lány, pontszáma 69.8667. Érdekesség, hogy a finálét Veronka nélkül rendezték, hiszen szabály, hogy a 8 mediterrán ország mindenképp döntős, hozzájuk jön a négy legjobb nem mediterrán ország.

Kombinációs versenyszámban lányaink a mezőny legfiatalabb csapataként 9. helyen végeztek a 66.3667 ponttal. Csapat versenyszámban a 21 indulóból, 11. pozíciót szerezték meg. Párosban is remekeltek a lányaink, hiszen a kűrben 19. helyen végzett a Gerstenkorn Mira- Horváth Laura alkotta duónk.

A versenyen részt vett magyar küldöttség: Ábrahám Jázmin, Dávid Janka, Gerstenkorn Mira, Hideg Réka, Horváth Laura, Hungler Szabina, Kassai Dóra, Kassai Kamilla, Kézdi Fanni, Kleinhappel Réka, Szabó Veronka, Valenta Réka.

Kísérők: Szedlák Krisztina- edző, Faraga Szilvia- edző, Árkovics Petra- versenybíró, Kobolák Gabriell- FINA “B” versenybíró

Felkészítő (nem utazó) edző: Felföldi Andrea

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.