2015 június 17.

Szerbia sikerrel vette az oroszok elleni akadályt

Nem mindennapi meccsen győzött Szerbia az orosz válogatott ellen, hiszen Szendrőn, mint egy ötezer ember buzdította a délszláv együttest.

szerbia- oroszorszag felk merkozes

A látkép meccs előtt

Mint ahogy már tegnap írtunk róla, eléggé nehezen alakul a magyar válogatott riválisának felkészülése. Három kulcsjátékosából, tegnap kettőt nélkülöznie kellett Dejan Szavics szövetségi kapitánynak. Milos Csuk, bár játszott még nem teljesen épült fel sérüléséből. Strahinja Rasovicsra nem számíthat a kapitány a nyáron, Stefan Mitrovics játéka is kérdéses, hiszen ő sem volt tegnap bevethető.

A szendrői mérkőzésre szépen megtelt az uszoda, hiszen 5000 ember buzdította a válogatottat. Az első két negyedben, Dusko Pijetlovics ekkor négy gólt szórt és 7-1 állt a nagyszünetben az eredményjelzőn. A fordulás után tartotta magát az orosz együttes, és csak eggyel nőtt a hátrányuk, a vége 12-5 lett.

Felkészülési mérkőzés:

Szerbia – Oroszország 12-5 (3-1, 4-0, 3-3, 2-1)
vezette: Golijanin, Jovanevics. Szendrő, Szerbia, 5000 néző.

Szerbia: G.Pijetlovics, Mandics 1, Gocics, Randelovics, Csuk 1, D.Pijetlovics 5, Nikics, Aleksics 1, Jaksics 1, Filipovics 2, Prlainovics, Subotics 1, B.Mitrovics, V.Rasovics. Szövetségi kapitány: Savić

Oroszország: Antonov, Bugajcsuk, Odincov 1, Bicskov 1, Andrjukov, Asajev, Antipov, Nagajev 3, Stepawuk, Holod, Lisunov, Magomajev, Ivanov, Ivankov. szövetségi kapitány: Sagajev.

Dejan Szavics, szerb szövetségi kapitány: Oroszország egyre jobb, nem volr könnyű a mérkőzés. Kemény edzésekből jövünk, azt látjuk, hogy szükség van a frisseségre. Sajnos orvosaink nem tudtak a legjobb hírekkel szolgálni. Stefan Mitrovics sérülése aggasztó, és Milos Csuk további játéka is kérdéses.

Gól/emberelőny: 10/6 ill. 11/4

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek