2015 december 06.

Szerb Kupa: Visszavágott a Partizán a Kragujevácnak

Két góllal győzött a Partizán a Szerb Kupa döntőjében a Kragujevác ellen, így a tavalyi fiaskóért visszavágott Vujasinovics együttese.partizan2015szerbkupa

Az elődöntőben a Partizán a Zvezdát, a Kragujevác a Vojvodinát verte. A tavalyi finálé így megismétlődött, csak éppen az utóbbi győztes együttes az idei szezonra alaposan meggyengült, így a már a beharangozókba megénekelt strófák, miszerint a Partizán a kupa esélyese, nem voltak alaptalanok. Pláne, ha megnézzük a meccs alakulását.

A fináléban végig irányította Vladimir Vujasinovics együttese a meccset. Subotics vezére volt a csapatnak, a nagyszünetre már háromgólos előnnyel mehettek pihenni. A találkozó végére pedig két találatra apadt a különbség.

Szerb kupa, döntő

Partizán Belgrád – Radnicski Kragujevác 11-9 (4-2, 2-1, 4-3, 1-3)

Partizán Belgrád: Risticsevics, Gilen 1, Tikas, Manojlovics 1, Subotics 4, Drasovics 2, Gogov, Jaksics 1, Lazics, Tanaskovics, Vucsinics, Asanovics 1, Brakocsevics, Radojevics 1. vezetőedző: Vujasinovics.

Radnicski Kragujevác: Sefik, Ganicics, BlaZevics 2, Joksimovics 1, Martinics 2, Toholj 1, Stanojevics, Lekics, Panajotovics 2, Bosics, Manics, Tomasevics 1, Dobozanov, Vulovics. vezetőedző: Stevanovics.

Fotó: waterpoloserbia.orgHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek