2015 szeptember 10.

Széles Sándor átkerült a Szent János Kórházba

A Szent János Kórház veszi át Széles Sándor ápolását. Az úszó edzőt eddig a a Semmelweis Egyetem I. sz. Belgyógyászati Klinikáján kezelték, ahonnan szerdán került át a budai intézménybe.

Az 59 esztendős Szélest a kazanyi vizes vébé alatt szállították a helyi kórházba, ahol gyomorvérzéssel kezelték.  Egy hónappal ezelőtt a Semmelweis Egyetem Korányi Sándor utcai I. sz. Belgyógyászati Klinikája vette át az ápolását, ahol néhány napot az intenzív osztályon is el kellett töltenie.

„Kórházunk felkészült Széles Sándor fogadására” – erősítette meg a hírt Dr. Pusztay Margit, a befogadó kórház belgyógyászati és gasztroenterológiai osztályának adjunktusa.

Pusztay doktornő és munkatársai idén már gyógyították Széles Sándort, aki június végén a következőképpen nyilatkozott:

„Tíz orvos közül kilenc lemondóan nyilatkozott az állapotomról, de akadt szerencsére egy tízedik, aki a hónom alá nyúlt és meggyógyított. Neki is köszönhetem, hogy életmódot változtattam, diétába kezdtem, és hála Pusztay doktornőnek, elkísérhetem a versenyzőimet, köztük Gyurta Dánielt és Gergőt a kazanyi világbajnokságra.”

széles_gyurtaFotó: vizipolo.hu

A Korányiban eltöltött hetek alatt családtagjain kívül munkatársai és versenyzői is látogatást tettek Széles Sándornál, aki érthető módon már nagyon szeretne hazatérni az otthonába, értesült a Telekom Sporthír Szolgálat egyik munkatársa.

N.V.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek