2017 január 06.

Szegeden gőzerővel megy a munka

Janáur 2-án vezényelte Varga Péter az első edzését az újévben a fiúknak. A csapat jövő héten már fontos bajnokit játszik. 

szeged20161101

– Nincs megállás – kezdte a delmagyar.hu-nak a beszélgetést Varga Péter, a ContiTech Szeged Diapolo vezetőedzője – január 2-án 9 órakor már edzést vezényeltem a fiúknak. Bőven kaptak pihenőt, igaz, azt kértem tőlük, hogy a szabadságuk alatt se eresszenek le, mozogjanak, mert januárban komoly meccsek várnak ránk.

Mint ismeretes, két szegedi is tagja Marcz Tamás keretének. Manhercz Krisztián és Sedlmayer Tamás személyében két ifjú játékost is bedob a kapitány a vízbe.

Nagy öröm ez mindenkinek! Tamás holnap megy a válogatotthoz, Manó már a junior nemzeti csapattal készül. Illés Sándor betegeskedik, így nem tudta elkezdeni velünk a felkészülést, viszont jó hír, hogy Chilkó Márton már teljes intenzitással edz, rendbe jött – sorolta a tréner.

A héten otthon készülnek a szegediek, míg jövő héten az első bajnokijukat a Szolnok otthonában vívják.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek