2015 november 23.

Szécsi Zoltán: Ez az építkezés éve

Szécsi Zoltán a Kaposvár játékos-edzője volt a Digi Sport Reggeli Startjának vendége. Háromszoros olimpiai bajnokunk a somogyiak nem éppen ideális szezonjáról és a saját jövőjéről is beszélt. Szecsi Zoltandigi 201511

A Kaposvár jelenleg a B-csoport hetedik helyén található az OB I-ben. A csapatnak már csak matematikai esélye van, hogy a legjobb nyolcban folytassa pár forduló múlva.

A csapat játékos-edzője, Szécsi Zoltán boncolgatta az okokat a Reggeli Startban. Csoda lenne, ha másképp lenne. Négy hete gyakorlatilag nem tudunk edzeni. A sátor három vagy négy éve nem volt alkalmas nagy befogadóképességre. Van egy új sátrunk, amivel borzasztó nagy csúszások vannak… Szécsi jelezte remélhetőleg ma pont kerül az ügy végére és újra bírtokba vehetik az immár kibővített létesítményt. Egyelőre tudunk úszni, kondizni, lábtempózni és kétkapuzni a Péccsel és az OSC-vel. Nem feltétlen úgy edzünk, ami a bajnokságra jó. Mindenképpen úgy edzünk, ami hosszútávon a Kaposvárnak jó lesz.  Ez az építkezős éve -szögezte le Szécsi, aki jövőre a legjobb hatba szeretné vezetni a csapatát.

Hogy mit mondott a Hírességek Csarnokába választásáról és meddig folytatja, a videóból kiderül.:Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek