2015 április 06.

Sugár Péter: Mindent a maga idejében

A vasutasok vezetőedzője, Märcz Tamás másodszor vállalta be, hogy bedobja a mindössze 16 éves Sugár Pétert a “mélyvízbe”. Az egykori klasszis, Sugár Sándor fia ezt góllal hálálta meg a BVSC – Debrecen meccsen. A fiatal játékos apukája nyomdokaiba szeretne lépni, de a fokozatosság híve.

sugar peter02

Sugár Péter (fehér sapkában) várja a következő feladatot! (fotó: vizipolo.hu)

Első Ob I-es meccse igen emlékezetesre sikerült Sugár Péternek, hiszen a Kőér utcában győztes találkozón debütált. A gól azonban akkor nem jött össze neki. A hétvégén is bevetette Märcz Tamás, az alapszakasz záró fordulójában a Debrecen ellen egészen a második negyedig kellett várni és villant a fiatal játékos.

Sugár Péter, a meccs után honlapunknak: Fontos találkozó volt számunkra, ami igen izgalmasra sikerült. A rájátszásban a Kaposvárral játszunk, mely csapat nem egy könnyű ellenfél. A meccs előtt másfél órával kaptam egy telefonhívást, hogy jöjjek le, mert lehetőség van arra, hogy játsszam. Szeretnék apukám nyomdokaiba lépni, ami nem azt jelenti, hogy feltétlen a Honvédban játszani. Ezen kívül ott van még a tanulás is, amit nem akarok elhanyagolni. A középiskola elvégzése után irány az egyetem.

A BVSC játékosai pedig az előző héten is sütit ettek, hiszen az új játékos bemutatkozása után ez a szokás, – mint a válogatottnál –  most pedig az első gól után várhatják az édességet.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek