2015 július 05.

Strandvízilabda: Szécsiék ismét döntőben

Elindult az idei strandvízilabda-bajnokság az első fordulóval, ahol a hazai pályán játszó kaposvári, PoloSHOCK együttese, tavaly után ismét bejutott a fináléba, másodikként a Guidók csapata kvalifikálták magát a döntőbe.

2015 strandvizilabda poloschok

Ahogy tavaly, úgy idén is az első fordulóban jutott be a fináléba a kaposvári Poloshock együttese. Szécsiék az előző nyáron a Palatinus strandon, most hazai pályán kvalifikálták magukat a döntőbe. Másodikként a Guidók együttese jutott tovább, de ez nem volt olyan egyértelmű, hiszen hármas holtverseny alakult ki, amiből az előbb említett együttes jött ki a legjobban. Harmadik a Last Minute, negyedik az Etil alakulat lett.

A következő fordulót augusztus 8-án rendezik miskolctapolcán, ahol egy nappal később a döntőre is sor kerül. Aki a strandvízilabdával szeretne megismerkedni, annak nem kell a következő hónapi várnia, hiszen a Vodafone-kupán is lesznek bemutatómérkőzések.

A végeredmény:

1. PoloSHOCK 9 pont (továbbjutott)
2. Guidók 3 pont (továbbjutott)
3. Last Minute 3 pont
4. Etil alakulat 3 pont

A csapatok névsora:

PoloSHOCK: Szécsi Zoltan, Pataki Gergely, Krasznai Rudolf, Szilvasán Patrik, ifj. Berta József, Prikidánovics Nándor, Juhász-Szelei Norbert

Guidók: Szabó Marcell, Pintér Ákos, Andok Marcell, Győrbíró Ádám, Barka Levente, dr. Dobos Pál, Irmes Máté

Etil alakulat: Klauzer Viktor, Irmes Pál, Irmes Márton, Rózsavölgyi Dániel, Somogyi István, Wagner Viktor, Barki Bálint, Balázs Ákos

Last minute: Rózsahegyi Levente, Gál David, Lovas Péter, Tóth Zsombor Hegedűs Levente, Katona Norbert, Varga Levente, Jókai Miklós, Wiesner ZsoltHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek