2014 november 19.

Steinmetz Barna: Ismét a legjobb négybe jutás a cél a Honvéddal

A Digi Sport Reggeli Startjának vendége volt a olimpiai bajnokunk, Steinmetz Barnabás. A hétvégén az All Star csapatban vízilabdázó klasszisunk a mérkőzésről, és a Benedek csapat Világliga esélyeiről is beszélt…

steinmetz barna digisport

Steinmetz Barna az All Star meccsről: Nagyon nagy várakozás előzte meg ezt a mérkőzést, hiszen ritka, hogy egy ilyen jellegű esemény megszervezésre kerüljön, de Varga Tamás és a debreceni stáb ezt remekül összehozta. Mind a közönségtalálkozón, mind a mérkőzésen lehetett érezni, hogy a közönség szereti a jelenlegi csapatot és azokat is, akik az elmúlt évtizedekben nagyon sokat tettek a sportágért. – a tegnapi Világliga mérkőzésről pedig elmondta – kellemetlen ellenfél volt a szlovák csapat, a második negyed után pedig szétnyílt a mérkőzés, kijött a fizikai különbség és az, hogy egyénileg jobbak voltunk. A fiataloknak sokat kell tanulni, de évek múlva oszlopos tagja lehetnek a válogatottnak.

A klubcsapáról pedig így nyilatkozott: Továbbra is folytatjuk azt a munkát, amit elkezdtünk. Az év végén akár megint ott lehetünk a legjobb négy között, ezért nagyon sokat kell dolgoznunk.

Hogy még mit mondott kétszeres olimpiai bajnokunk, kiderül a beszélgetésből:Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek