2014 október 20.

Steinmetz Ádám: Remélem a hétvégén már játszhatok

Három forduló telt el az Ob I-ből. A Vasas pólósa pedig még mindig nem játszhat. Steinmetz Ádám műtét után lábadozik, de reméli a hétvégén már vízbe csobbanhat…steinmetz adam ul

Még hat héttel ezelőtt lágyéksérvvel műtötték az olimpiai bajnok centert, így kénytelen volt az UVSE, a Szolnok és a Honvéd elleni mérkőzéseket is a partról nézni, de a hétvégén a BVSC elleni találkozón már játszana.

Steinmetz Ádám a vizipolo.hu-nak:

– Köszönöm szépen egyre jobban vagyok. Mostmár megkezdtem az edzéseket is. Bízom benne, hogy hamarosan visszatérhetek.

– Mit jelent, hogy hamarosan?

– Leghamarabb a hétvégén. Ez lenne a legoptimálisabb lehetőség, amit szeretnének az orvosok és én is elvárok magamtól.

– Milyen a Vasas kívülről nézve?

– Rendkívül megfiatalított csapat. Az UVSE ellen nagyon jó volt látni, hogy milyen lelkes a társaság, nyilván a Szolnokkal nem voltunk egy súlycsoportban. Látva a bajnokságot úgy érzem, pár csapatot lászámítva abszolút háromesélyesek a találkozók számunkra.

– A Vasasból talán a rutin hiányzik a legjobban!

– Természetesen igen, plussz kevés az irányító játékos. Ezt próbáljuk fiatalsággal, csibészséggel ellensúlyozni és sokszor idegesíteni az ellenfeleket. Nagyon sok múlik azon, hogy a fiatal játékosaink mennyire játszanak megilletődötten vagy mennyire tudnak alkalmazkodni az Ob I színvonlához, ritmusához és ezt milyen gyorsan teszik.

– Az első nyolcba kerülést tűztétek ki célként…

– Azt gondolom, hogy ez reális lehet. Kérdéses, hogy mennyi idő alatt érhet össze a csapat játéka, ugye nyolc új játékos is érkezett, nekik kell beleerősödniük a mezőnybe és a csapaton belül is megtalálni a helyüket.

Köszönöm a beszélgetést, jobbulást neked és mielőbbi visszatérést!Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek