2015 március 20.

Sikeres volt az OSC jótékonysági akciója

Az újbudaiak meccsén összegyűlt az önrész Demeter Judit speciális olimpiai részvételéhez. A csapat a Vasas elleni találkozó bevételét ajánlotta fel a tollaslabdázó számára.

OSC_Ujbuda_Demeter_Judit

Az A-Híd OSC Újbuda vízilabda csapata a március 14-i, Vasas elleni meccs teljes bevételét Demeter Judit speciális olimpikon, tollaslabdázó számára ajánlotta fel. A belépők mellett a két csapat szurkolói a meccs előtt és közben külön is gyűjthettek a sportoló számára. Az összefogás eredményeként a mérkőzés végére összegyűlt Judit számára a kétszázezer forintos önrész, amely a Speciális Nyári Világjátékokon való részvételhez szükséges.

Judit nyáron második alkalommal képviselheti Magyarországot a július 25. és augusztus 2. között az értelmi fogyatékosok számára Los Angelesben megrendezésre kerülő Speciális Nyári Világjátékokon. Négy évvel ezelőtt Athénban női és vegyes párosban aranyérmes lett, egyéniben pedig negyedik helyezést ért el.

„Reméljük, hogy a támogatással nemcsak Judit sikeres szereplését támogathatjuk, de sikerült felhívni a figyelmet egy fontos sporteseményre is, ahol számos sikeres magyar sportolónak szurkolhatunk majd” – mondta el Becsey Péter, az A-Híd OSC Újbuda sportigazgatója.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.