2017 június 24.

Samartzidis kupa: döntetlen a görögök ellen

A Samartzidis Kupa második napjának második magyaros mérkőzésén, 9-9-es döntelent ért el a magyar válogatott a házigazda görögökkel szemben.

rio2016ffival01234

Két győzelem (Kanada és Montenegró) után a házigazda görögökkel mérkőzött meg férfiválogatottunk. Mint ismeretes, ma már egyszer vízbe szállt a csapat és 9-6-ra intézte el Gojkovics csapatát.

Nos, a mostani találkozón Decker Ádám és Zalánki Gergő maradt ki a keretből.

A mérkőzésen bekezdtek a görögök, hiszen Murikisz és Kapocisz góljával már 2-0-ra vezettek. Ezek után Hosnyánszky majd Vámos válaszolt, így 2-2 állt az eredményjelzőn. A második nyolc percben Varga Dénes is beköszönt, csapatkapitányunk gólján kívül azonban nem érkezett találat. A harmadik negyedben már kettő is volt közte, 4-4 után Manhercz és Salamon is mattolta a görög kapust. A záróakkordot 7-6-os magyar vezetésről kezdhette meg az együttesünk. A görögök csak a hajrában tudták átvenni a vezetést, Kolomvosz révén, de erre Varga válaszolt egy büntetőből. A vége 9-9-es döntetlen lett.

Holnap reggel/délelőtt a spanyolok ellen zárjuk a tornát.

Samartizdis Kupa, második nap:

Görögország-Magyarország 9-9 (2-2, 0-1, 3-3, 4-3)
Gólszerzők.: Kapocisz 2, Derviszisz 2, Murikisz 2, Hadzigulasz 1, Arhilopulosz 1, Kolomvosz 1, ill. Varga Dénes 3, Manhercz 2, Vámos 1, Erdélyi 1, Salamon 1, Hosnyánszky 1

Zárónapon, (június 25., vasárnap)

8.45 Magyarország-Spanyolország
10.00 Görögország-Montenegró

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek