2014 október 15.

Regionális Liga: A Kragujevác bekeményített a Zvezda viszont kikapott

A Regionális Ligában is hétközi fordulót rendeztek a két BL induló együttesnek. A Kragujevác győzött, míg a Zvezda meglepetésre kikapott a Herceg Novi csapatától.

2014-2015 Radnicki Kragujevac02

Mint ahogy az olasz bajnokságban is bukott az egyik hétvégi Bajnokok Ligája induló, ugyanígy tett a Crvena Zvezda is a délszláv bajnokságban. A belgrádiak a Jadran Herceg Novi együttesétől szenvedtek négygólos vereséget. A Kragujevác viszont győzött, a Szolnok hétvégi ellenfele a Budvát simázta le kilenc találattal.

A Zvezda a Pro Recco gárdájával, a Volgográddal és a Hannoverrel mérkőzik, míg a Kragujevácra a Szolnok, a Yuzme Istanbul és a Posillipo vár.

Regionális Liga, harmadik forduló:

Jadran Herceg Novi – Crvena Zvezda 11-7 (4-1, 3-1, 1-4, 3-1)
Gólszerzők: Boris Zlokovic 4, Dragan Draskovic 4, Jovan Saric 2, Aleksa Ukropina illetve Strahinja Rasovic 3, Djordje Bijelic 2, Viktor Rasovic, Dimitrije Obradovic.

Budva – Radnicki Kragujevác 6-15 (1-3, 3-5, 1-4, 1-3)
Gólszerzők: Nikola Murisic 2, Nikola Markovic, Stefan Kovacevic, Filip Tenzera, Blazo Mitrovic illetve  Srdjan Vuksanovic 3, Marko Cuk 3, Josip Vrlic 2, Ivan Basara 2, Rade Joksimovic, Dusan Markovic, Milos Milicic, Aleksandar Ciric, Nebojsa Toholj.

Fotó: vkradnicki.comHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek