2014 október 07.

Régi-új névszponzor a szegedieknél: Tiszavirág Szeged Diapolo néven szerepel a csapat

Ma sajtótájékoztató keretében jelentették be, hogy Varga Péter-tanítványai a – számukra – holnap kezdődő OB I-es bajnokságot Tiszavirág Szeged Diapolo néven kezdik meg.2014-2015 Tiszavirag Diapolo szeged

Több változást is bejelentett a Szeged a mai sajtótájékoztatón. Az egyik, hogy régi-új névadószponzorral bővült a klub, és Tiszavirág Szeged Diapolo néven kezdi meg a szezont.

Ezzel kapcsolatban Bakos Orsolya, a Tiszavirág képviselője kifejtette, a cég 2001-es távozása után újra volt lehetőségük a támogatásra, és nem volt kérdés, hogy ismét a szegedi férfi vízilabda mögé állnak. – A csapatban látjuk a jövőt, amelyhez örömmel adjuk ismét a nevünket. Több évtized hagyománya, tudása van a klubban, amely nem összevásárolt nevekből áll, hanem a saját utánpótlására épít– tette hozzá a másik névadó, a Diapolo sportszergyártó cég ügyvezetője, Megyesi Zoltán.

Ha már utánpótlás, a klub nyertese ezzel az átalakulással éppen a Szegedi Vizipóló Suli, amelynek így megoldódott a háterre is.

A Szeged egyébként bejutott a legjobb nyolcba a Magyar Kupában. Szerdán pedig ismét Pécsett játszik, míg a hétvégén otthon fogadja az UVSE gárdáját az Ob I-ben.

Tiszavirág Szeged Diapolo 2014-2015-ös kerete:

Meixner Marcell, Molnár Dávid (kapusok),
Aljosa Kunac, Chilkó Márton, Kiss Csaba, Lakatos Máté,  Lukas Seman, Manhercz Ádám, Manhercz Krisztián, Sánta Dániel, Török András, Török Krisztián, Varga II. Zsolt, Zsigri Bence (mezőnyjátékosok).

 

Fotó: Szeged férfi vizilabdacsapat/ facebookHozzászólás jelenleg nem lehetséges.