2018 február 13.

Rangos elismerésben részesült a Miskolc edzője

A miskolci tréner lett az év edzője.

drsike01
Ma Miskolcon hét kategóriában kaptak díjakat az Észak-Magyarország székházában az ,,Év sportolója 2017″ díjátadó ünnepségén. A megyei sportújságírók szavazatai alapján az év edzője, dr. Sike József lett, a PannErgy-Miskolci VLC OB I-es férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője.

A csapat a 2017-es esztendőben 5. lett a bajnokságban, a Magyar Kupában a negyeddöntőig vitte, még a jutásnak, nemzetközi porondon, az Euro Kupában az elődöntőig verekedte magát.

Nagyon köszönöm a szavazatokat az újságíróknak, óriási megtiszteltetés! – nyilatkozta Sike József. – Ahogy hallottam, és tudom, a kollégák közül bárki megérdemelte volna ezt az első helyet, tényleg büszke vagyok arra, hogy egy ilyen fantasztikus mezőnyben nyertem. Ezen elismerés kapcsán köszönet jár Miskolc város közgyűlésének, dr. Kriza Ákos polgármester úrnak, aki hitt abban, hogy a vízilabdát méltó helyre lehet tenni Miskolcon. Óriási köszönet Bachner András klubvezetőnek, aki megpróbálta a lehetetlent: kemény, céltudatos munkával olyan feltételrendszert biztosít, amelyre bármely OB I-es csapat büszke lehet, lenne. Ez a díj nem jöhetett volna létre a csapat odaadó munkája nélkül, ezért köszönet a játékosoknak, mert hittek a koncepciómban, amit képviselek, elhitték, hogy a célokat meg tudják valósítani. Köszönöm másodedző kollégám, Petlyánszki Péter, illetve kondiedzőnk, Uliganyec Szergej munkáját. Örülök, hogy Magyarország negyedik legnagyobb városának ilyen uszodája, ilyen úszó- és vízilabda sportja van, utóbbiban a kilenc olimpiai aranyérem talán kötelez is bennünket, hogy sikeresen csináljuk – fejezte be az edző.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek