2016 október 14.

Rangadóval folytatódik a női bajnokság

Parázs csata várható a női Ob I, 4. fordulójában, hiszen a tavalyi két döntős együttes csap össze. 

dunujvaros-uvse01

Ismét összecsapnak

Már a női Ob I, 4. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A mérkőzések közül az UVSE-Dunaújváros összecsapás tűnik a legizgalmasabbnak. A tavalyi két döntős együttesről van szó, a két gárda idén is jó eséllyel pályázik a fináléra. A mérkőzés szombaton 20.15-kor kezdődik, ráadásul az M4 Sport élőben közvetíti.

Tóth Gabriella az UVSE játékosa a mérkőzésről:  A bajnokság első három fordulójában a célunk az volt, hogy újra felépítsük magunkat, a válogatottból visszaforduljon a koncentrációnk a klub felé. Hellyel – közzel ez sikerült is, az első fordulóban a Szeged ellen még ugyan akadozott a gépezet, de abszolút jónak érzem a formánkat a holnapi találkozó előtt. Az Újváros ellen mindig nagyon jó meccseket játszottunk és legtöbbször igen megszorongattak minket. Most is erre számítunk, természetesen nyerni akarunk, de ez nem lesz könnyű feladat. Most szombaton két száz százalékos együttes találkozik, az első, igazi erőpróba lesz ez mindkettőnknek. – fejezte be a dfve.eu-nak.

Ami a további mérkőzéseket illeti, az Eger a Szegeddel csap össze, Biros Péter együttese az első győzelemre hajt. A BVSC a Honvédot, míg a Szentes a Tatabányát fogadja, a papírforma a két hazai együttes győzelmét vetíti elő.

A női Ob I., 4. fordulója: 

16.00 ZF-Eger-EKE – Szegedi V. T&N SZTE

16.00 Hungerit Szentes – TVSE Vizilabda Kft

17.00 BVSC-Zugló Diapolo – Racionet H

20.15 UVSE-Tropicarium – DUE-Maarsk Graphics

Tabella:

Az állás:
1. Dunaújváros 9 pont
2. UVSE 9 pont
3. BVSC 6 pont
4. Szentes 6 pont
5. Szeged 3 pont
6. Eger 0 pont
7. Honvéd 0 pont
8. Tatabánya 0 pontHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek