2014 október 31.

Rangadó után, rangadó előtt – Becsey Péter a DIGI Sporton

Az OSC sportigazgatója, Becsey Péter volt a DIGI Sport Reggeli Start vendége. Szó esett a Bajnokok Ligája küzdelmeiről és a ma esti ragadóról is, amit a címvédő Egerrel fog megvívni a gárda.

becseypeter digisport

Három nap alatt két fronton is helyt kell állnia az OSC-nek. Szerdán a Bajnokok Ligájában a Szolnokkal játszott egy 11-11-es döntetlent, még ma az Eger vár a csapatra a férfi Ob I., 5. fordulójában.

A beszélgetés elején Becsey Péter elemezte a szerdai találkozót: Nagyon jó mérkőzés volt, szerettünk volna nyerni és a végén támadtunk is a a győztes gólért. Bízunk benne, hogy a visszavágón is megmarad az, hogy veretlenek maradunk a BL-ben és akkor mindenképpen elégedettek leszünk. – majd hozzátette – Szerettek volna az első és a második selejtezőkörből is elsőként továbbjutni, így elkerülve a legerősebb ellenfeleket, de amikor kiderült, hogy a Szolnok kikapott a Kragujeváctól, mindenki azt sejtette, hogy magyar-magyar párharc lesz a főtáblára kerülésért, és ez így is lett. A pozitív oldala az, hogy nem kell utazni, a negatív pedig, hogy a három helyett két magyar együttes lesz a főtáblán. (ugye az Eger már ott van a legjobbak között – a szerk.) A visszavágóról pedig eképp nyilatkozott: Az év legfontosabb mérkőzése lesz számunkra, nyilván nem mi vagyunk az esélyesek, de mindent meg fogunk tenni, hogy győztesként hagyjuk el a medencét.

A mai rangadóról és a bajnokság esélyeiről, hogy mint mondott a sportigazgató a videóból kiderül:Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.