2015 július 31.

Rajtol a IV. Savaria-kupa – Bivalyerős tornán az U18-as válogatottunk

Rangos utánpótlás tornát rendeznek a hétvégén Szombathelyen. A már hagyományossá vált Savaria-kupán vesz részt a magyar u18-as válogatott az olaszok, a szerbek és a horvátok ellen.

iv. savaria kupa01

Erős mezőnyt gyűlt össze az V. Savaria-kupára. A mieinknek az olaszokal, a szerbekkel és a horvátokkal mérkőznek meg. Elsőként a plávikkal játszik ma délután Horkai György együttese.

A torna előtt Vadovics Viktort kértük egy villámértékelésre: “Ma a horvátok ellen fogunk játszani, természetesen vannak ismerős arcok köztük, de a játékukról egyelőre nem igazán tudnék beszélni. Abban biztos vagyok, hogy erős ellenfelekkel állunk szemben, kemény meccs lesz, csak úgy mint a másik kettő, az olasz és a szerb.”

Az U18-as válogatottunknak ez lesz az egyetlen nagy felkészülési tornája az idén. A srácok a jövőre esedékes hollandiai Eb-re készülnek.

A Savaria-kupa programja:

Július 31. péntek:
16 óra: Nyitóünnepség
17 óra: Olaszország–Szerbia
18.30: Magyarország–Horvátország

Augusztus 1. szombat:
17 óra: Szerbia–Horvátország
18:30: Magyarország–Olaszország

Augusztus 2. vasárnap:
9.30: Olaszország–Horvátország
11 óra: Magyarország–Szerbia
12.30: Díjátadás

Az U18-as magyar válogatott tagjai:

Kapusok:

Sólyomvári Márton (Pécs) Csiszár Boldizsár (Eger), Kovács Barna (Szombathely), Grieszbacher Márk (KSI)

Mezőnyjátékosok:

Zerinvári Lóránd (KSI), Sélley Rauscher Domonkos (UVSE), Lajkó Márton (Pécs), Lukács Dorián (Szolnok), Horváth Ákos (KSI), Vadovics Viktor (UVSE), Szalai Gábor (Eger), Burián Gergő (Vasas), Szentesi Dániel (UVSE), Teleki András (Szolnok), Baj Marcell (KSI), Fekete Gergő (Debrecen) , Szatmári Kristóf (UVSE), Juhász Máté (Szombathely), Biros Barnabás (Eger), Csaba Márton (Pécs), Irmes Pál (Ferencváros), Csacsovszky Erik (Honvéd)

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek