2015 június 03.

Petrovics Mátyás kerete a junior női világbajnokságra

A mexikói Meriában tartják a világeseményt, augusztus 17 és 23. között. A keret tagja Gurisatti Gréta és Máté Zsuzsa is, elképzelhető, hogy ők a felnőtt válogatottal tartanak majd.petrovics03

Petrovics Mátyás kijelölte azok névsorát, akik közül kerül majd ki az augusztusi női junior világbajnokságon részt vevő csapat. A tornát a mexikói Meridában rendezik, a magyar válogatott csoportjában Új-Zéland, Dél-Afrika és Brazília szerepel még. A felkészülés június 28-án kezdődik. Érdekesség, hogy Gurisatti Gréta és Máté Zsuzsa tagja a felnőtt keretnek is, elképzelhető, hogy ők egy szinttel feljebb, a kazanyi vb-n küzdenek majd a nemzeti színekért.

A keret

Kapusok:
Doroszlai Vanda (BVSC-Zugló), Kiss Alekszandra (UVSE)

Mezőnyjátékosok: Azumah Franciska (UVSE), Farkas Tamara (Szentes), Gurisatti Gréta (Dunaújvárosi Főiskola), Hertzka Orsolya (UVSE), Horváth Brigitta (Dunaújvárosi Főiskola), Kuna Szonja (UVSE), Leimeter Dóra (BVSC-Zugló), Máté Zsuzsanna (BVSC-Zugló), Sikter Diána (UVSE), Szilágyi Dorottya (Dunaújvárosi Főiskola), Tamás Viktória (BVSC-Zugló), Tóth Csenge (Szentes), Varga Viktória (BVSC-Zugló).

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek