2018 szeptember 22.

Petíció indult a két vízilabdás ügyében

Több százan álltak ki a megvádolt pólósok mellett. 

általanos kép0123

A petícióban ez áll:

“KIÁLLÁS KÓSZ ZOLTÁN ÉS PETŐVÁRY ZSOLT MELLETT    

Figyelemmel követve az elmúlt napok sajtóhíreit úgy érezzük, hogy meg kell szólalnunk. Kósz Zoltánnak és Petőváry Zsoltnak nincs szüksége a mi védelmünkre, hiszen ahogy Ők is nyilatkozták, egy jogi eljárás csak tisztázni tudja Őket azok alól a vádak alól, amelyekről mindenki, aki ismeri Őket és az egyesület működését, tudja, hogy képtelenség. Sokkal inkább szeretnénk az erkölcsi támogatásunknak hangot adni és a nyilvánosság előtt kiállni mellettük a nevük méltatlan, erkölcstelen, jogtalan és felelőtlen meghurcolásával szemben.  

Mi, akik ezt a nyilatkozatot kezdeményeztük, mindannyian személyesen ismerjük Kósz Zoltánt és Petőváry Zsoltot. Rájuk, edzőkre, pedagógusokra és sportszakemberekre bíztuk a gyerekeinket. A nevelőmunkájukat közelebbről is megismerve ezt nagyon jó döntésnek tartjuk! A gyerekeink nem sportolhatnának jobb szellemi és szakmai környezetben, mint amilyet a KÓPÉ ÚVSE-ben biztosít az egyesület két vezetője, ahol ígéretük szerint nem pusztán jó sportolókat, hanem ami még ennél is fontosabb, jó embereket nevelnek!

A nyilatkozatot az egyesületben sportoló gyerekek szülői közössége kezdeményezte. Egyetértő aláírásodat támogató szavazattal adhatod meg.

KÓPÉ ÚVSE szülői közössége”

A petíciót aláírni itt lehet…Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek