2015 július 19.

Ranko Perovics: Az eredmény ne tévesszen meg bennünket!

Montenegró nagy tornát nyert meg a hétvégén. A csapat a Nisben megrendezett felkészülési torna fináléjában a görögöket verte, akik az elődöntőben a szerbeket ütötték ki.  A tornagyőztesek szövetségi kapitánya, Ranko Perovics bizakodó a vb-t illetően, de azt is elmondta, hogy az eredmény és a sikerek nem szabad, hogy megtévesszék a csapatot és a szurkolókat. 

montenegro ranko perovics

Perovics ismét nagy dobásra készül (Fotó: zimbio)

Nyolc csapat adott egymásnak randevút a hétvégén Nisben. Mint arról beszámoltunk, a szerbek nem jutottak el a fináléig, hiszen a görögök az útjukat állták. A döntőben aztán a helléneket nagy nehezen, ötméteresekkel tudta legyőzni Montenegró együttese. Pozitívak a benyomások. Nem könnyű megnyerni egy ilyen tornát, de az eredmény nem szabad, hogy megtévesszen bennünket. – kezdte Ranko Perovics a torna után – Nyilván a világbajnokságon nem fogják a csapatok elkövetni azokat a hibákat, amik most adódtak, akár ellenünk. Bebizonyosodott, hogy minden csapat nagyon veszélyesen tud játszani a másikra nézve. A játékosok nagyon elfáradtak, most a frissítésen lesz a hangsúly, remélem jót tesz az a két nap, amit pihenővel tölthetnek. Fontos, hogy ugyanolyan koncentráltsággal játszunk majd a vb-n, mint tettük ezt a mostani tornán. – fejezte be a kapitány értékelését.

A montenegróiak nehéz csoportba kerültek a vb-n, hiszen a szerbekkel és az ausztrálokkal játszanak a japánok mellett az első körben. Jó lesz a válogatottra figyelni, hiszen könnyen lehet, hogy az elődöntőben a Benedek-csapattal találkoznak.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek