2015 január 02.

Pécs: kanadai és brazil pólós érkezhet

Bereczki Miklós vezetőedző erősíteni kívánja az új esztendőre a bajnokságban utolsó előtti helyen álló pécsi férficsapat keretét.

image1

Az utolsó előtti, 13. helyen áll két fordulóval a bajnokság első körének zárása előtt a Pécsi VSK-Mecsek Füszért csapata. Bereczki Miklós fiai két győzelem mellett egy döntetlent és nyolc vereséget számlálnak, egyedül a Szentest előzik meg. Az év utolsó meccsén pont Szentesen vizitáltak, és kikaptak az addig pontot sem szerző hazaiaktól. Mondhatni tehát, hogy nem elégedettek a Mecsekalján.

Éppen ezért a pécsi együttes még a január 10-i bajnoki folytatás előtt egy kanadai és egy brazil játékossal kívánja megerősíteni a keretét. Bereczki Miklós vezetőedző egyelőre nem nevezte meg pontosan a lehetséges erősítéseket, de a bama.hu oldalnak elmondta, az eredménytelenség miatt mindenképpen változások lesznek. Czigány Károly szerződése is lejár, de a vezetőedző ezen túl is szeretné kicsit frissíteni a keretet.

További érdekesség még a pécsieknél, hogy Polovic Krisztián újfent a szlovák válogatott vezetőinek látókörébe került (korábban már játszott például junior világbajnokságon a révkomáromi születésű játékos), tagja lett a szomszéd ország felnőtt válogatott együttesének.

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek