2016 május 22.

Parádés veretlenségi sorozatot tört meg az Eger

Tegnap kétéves szolnoki veretlenségi szériát tört meg az Eger. 

Szolnok, 2016. május 21. Az egri Uros Cuckovic (b) és a szolnoki Aaron Younger (j) a férfi vízilabda országos bajnokság döntõjének harmadik, Szolnoki Dózsa-Közgép - ZF Eger mérkõzésén a szolnoki Vízilabda Arénában 2016. május 21-én. MTI Fotó: Bugány János

MTI Fotó: Bugány János

Régen szenvedett a Szolnok hazai pályán vereséget az Ob I-ben, utoljára 2014. május 15-én kapott ki a csapat, akkor is az Egertől, méghozzá a bajnoki döntő harmadik meccsén 8-6-ra. Pár nappal később pedig a hevesiek megnyerték a bajnoki címet. Azóta sem a tavalyi, sem pedig az idei szezonban nem kapott ki a Tisza-parti együttes az elsőosztályban. A legutóbbi fiaskó óta, 55 meccset nyert meg a csapat és 733 nap telt el.

Egyetlen klub rendelkezik még ilyen parádés mutatóval, amilyennel a Szolnok rendelkezett. Olaszországban a Recco veretlenségi szériája még mindig tart, februárban írtunk róla, hogy megdöntötte saját rekordját, a sztárklub azóta sem talált legyőzőre hazai vízeken. Ha már a makulátlan mérlegnél tartunk, nemrég szakadt meg a szerbek szériája is, ők a budapesti Eb óta nem kaptak ki, míg Montenegró megállította őket május 10-én.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek