2016 november 09.

Ott van az OSC a Bajnokok Ligája főtábláján

Kétgólos vereséget szenvedett az OSC Milánóban, de így is továbbment a Bajnokok Ligájában és ott van a főtáblán.

osc2016100101

Ismét BL főtáblás az OSC (fotó: Balogh Máté/archív)

Az OSC négygólos előnnyel utazott Milánóba, hogy bebiztosítsa továbbjutását a Veróna ellen a BL csoportkörbe. (az első meccsen a Kondorosiban 10-6-ra győzött a magyar együttes.)

Az első negyedben bekezdett az OSC, Seman és Gór-Nagy találataival már 2-0-ra elhúzott, Petkovics erre válaszolt, de a negyed utolsó másodperceiben ismét érkezett Seman, így 3-1-re vezetett a magyar együttes. A második nyolc percben két gyors góllal 3-3-ra módosult az állás, de Bátori a nagyszünet előtt ismét az OSC-hez ragadta a vezetést.

A fordulás után a hajrában Nikics góljával már háromgólos is volt az OSC előnye, ez az utolsó negyedre kettőre olvadt, hiszen Razzi 6-8-ra módosította az állást. A záróakkordban egy perc alatt egyenlített a Veróna. Mirarchi és Luongo talált be Bisztritsányi kapujába. Eztán még többször is elhúzott a magyar együttes két góllal. A Veróna az utolsó percekben 11-11-nél utólérte ellenfelét. Cristiano Mirarchi és Giacomo Bini révén pedig átvette a vezetést, így 13-11-re győzött az olasz együttes, de összesítésben az OSC örülhetett, hiszen 21-19-es összesítéssel ott van a Bajnokok Ligája főtábláján.

Bajnokok Ligája, harmadik selejtezőkör:

Sport Management Veróna – A-Híd OSC-Újbuda 13-11 (1-3, 2-1, 3-4, 7-3)
Gólszerzők: Mirarchi 3, Razzi 2, Luongo 2, Petkovics 2, Gallo 1, Blary 1, Jelaca 1, Bini 1 ill. Seman 3, Nikics 2, Bundschuh 1, Gór-Nagy 1, Kovács 1, Salamon , Zalánki 1, Bátori 1Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek