2015 június 09.

Összeomlik a bresciai vízilabda?

Az együttes legnagyobb csillaga, Michel Bodegas minden bizonnyal Reccóba szerződik, e tényt pedig nehezen dolgozza fel a klub elnöke, Piero Borelli.Brescia-Borelli

Piero Borelli (Fotó: wpdworld.com)

“Át kell gondolnunk a helyzetünket. Nem tudjuk tartani a lépést a Reccóval” – mondta el Piero Borelli, az AN Brescia elnöke. Az olasz klub nagy harcot vívott a Pro Reccóval az egész idény folyamán, de végül mindenhol alulmaradt: második hely a bajnokságban, az olasz kupában, míg a Bajnokok Ligájában, amelyet hazai vetélytársa nyert meg, elmaradt a hatos döntőbe kerülés.

Úgy néz ki, hogy valósággá válik a napok óta rebesgetett hír, és a francia válogatott Michel Bodegas és elköltözik Bresciából Reccóba. “Nem tudunk versenyezni a Recco ajánlatával” – mondta el Borelli, majd hozzátette elkeseredetten: ezek után azon is elgondolkodnak, a Bajnokok Ligája wild card megéri-e nekik… Az biztos, hogy a következő idényben folytatódik a  bresciai költségvetés csökkentése, kicsit meghúzzák a nadrágszíjat. Borellinek elege van belőle, hogy az olasz bajnokság arról szól, minden csapat a reccóiaknak nevelget, ők pedig aratnak..

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek