2014 október 29.

Vélemények az első OSC-Szolnok csata után: senki sem elégedetlen

A Bajnokok Ligája főtáblára kerülésért a Nyéki Imre-uszodában találkozott egymással az OSC és a Szolnok, végül 11-11-es döntetlent hozott a csata. A főszereplőket kérdeztük meg a remek hangulatú, élvezetes játékot hozó első mérkőzés után. Visszavágó Szolnokon, november 12-én.

  IMG_7162

Vincze Balázs, az OSC vezetőedzője: “Nem vagyok elégedetlen, főleg azok után, hogy a játékvezetőktől nem kaptuk meg a hazai pálya előnyét. Kayes egészségi állapotáról nem tudok mit mondani, az biztos, hogy jól játszott.”

Cseh Sándor, a Szolnok mestere: “Az első két negyedben azt a játékot játszottuk, amit tudunk, és akkor nem is volt baj. A harmadik negyedet elrontottuk, és a végén elkezdtünk kicsit kapkodni. Az eredmény igazságos, a döntetlen jó, annak pedig már nincs jelentősége, hogy most esetleg egy góllal többet lőtt volna valamelyik csapat. Azt hozzá kell tennem, Kayes lőtt két olyan gólt is, amire nem lehetett készülni. Olyan játékos, akinek terület kell – mi most hagytunk neki.”

Kis Gábor, a Szolnok játékosa: ” Megvolt a lehetőségünk két gólos vezetésünknél, hogy akár eldönthessük a mérkőzést, de nem sikerült, ez az OSC jó csapat, belőlünk pedig hiányzott most a szükséges higgadtság. Nincs semmi sem elveszve, egyik csapat sem nyert öt góllal, Szolnokon dől majd el a párharc.”

Gy. Zs.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek