2015 június 18.

Oroszország megszorongatta Szerbiát

Rövid időn belül másodszor csapott össze a szerb és az orosz válogatott. A szabácsi mérkőzés már jóval szorosabban alakult, és a délszlávok csak egyetlen góllal tudtak nyerni.

orosz-szerb felk

Tegnap előtt Szendrőn, egy nappal később pedig Szabácson mérkőzött meg Szerbia az oroszokkal. Az első meccsen simán, hét góllal jobbnak bizonyultak a délszlávok, ami a másodikon korántsem volt így.

A sérültek lassan, de biztosan bevethetők lesznek Dejan Szavics együttesében. Már játszott Milos Csuk és Stefan Mitrovics is. Sőt további hír, hogy Strahinja Rasovicsnak “csak” a világliga szuperdöntőjét kell kihagyni, így a vb-n már ott lehet a válogatottban.

A mérkőzésen a nagyszünetig fej-fej mellett haladt a két gárda, a fordulás után aztán 6-6-nál Stefan Mitrovics és Dusan Mandics góljaival elhúztak a szerbek. Az oroszok innen is visszajöttek, köszönhetően Lisunov mérkőuésen lőtt hat góljának. A hajrában már 12-10 is volt a szerbeknek, innen pedig egyenlíteni nem sikerült a vendégeknek, a vége 12-11 lett.

Felkészülési mérkőzés:

Szerbia – Oroszország 12-11 (2-2, 2-2, 4-2, 4-5)
Szabács, 1300 néző, vezette:  Putnikovics, Stanojevic

Szerbia: G. Pijetlovics, Mandics 1, Gocics 2, Randelovics, Csuk 2, Ubovics, Nikics 2, Aleksics, Jaksics 1, Filipovics 3, Subotics, S. Mitrovics 1, B.Mitrovics, V. Rasovics. szövetségi kapitány: Dejan Savics.

Oroszország: Antonov, Bugajcsuk 2, Odincov, Bicskov, Zinatulin, Asajev, Timakov 1, Nagajev, Stepanjuk 2, Holod, Lisunov 6, Magomajev, Ivanov, Ivankov. Szövetségi kapitány: Sagajev.

Gól/emberelőny 10/7 ill. 7/3

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek