2019 június 24.

Örömittas szavak a világliga-győztes szerbektől

Szavics elmondta, hogy mi adott nekik extra erőt a döntőben mínusz háromnál.

Fotó: fina.org

Mint ismeretes, a szerbek 12-11-re győztek a viláliga döntőjében a horvátok ellen, ezzel megszerezték az olimpiai kvótát. A mérkőzés után, így értékelt a szakvezető és a főszereplők.

Dejan Szavics a szerbek szövetségi kapitánya: Ez egy fantasztikus játék volt, tele fordulatokkal, először a horvátok hárommal vezettek, aztán megfordítottuk. Jól reagáltunk. Ami igazán sok erőt adott az az, hogy bár az eső esett ez egyetlen szurkolót sem zavart és nem mentek haza. Ilyen körülmények között meg kellett nyernünk a meccset.

Filip Filipovics, a torna MVP-je: Ez igazán fantasztikus mérkőzés volt, mindkét csapat nagyon magas szinten játszott. Ami nagyon fontos, hogy a szurkolók a csapat mögött álltak.  3000 ember előtt nyerni, csak azt tudom mondani, hogy nagyon boldog és büszke vagyok.

Branislav Mitrovics a szerbek kapusa: Zágrábban (ahol Szerbia hatodik helyen végzett az Európa Kupában) nem voltunk formában. Szavics azt akarta, hogy újra érezzük a győzelem utáni éhséget, hogy új motivációt találjunk. Most a szurkolóink előtt megmutattuk, hogy Szerbia a legjobb.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek